Anvendelse af IT i undervisningen er et centralt led i regeringens målsætning om at styrke fagligheden i folkeskolen, og understøtter lærernes undervisning og elevernes læring.

På Kløver-Skolen bruger vi IT til at fremme motivation og undervisningsdifferentiering, og som middel til kvalitetsudvikling. På skolen er der teknologiske støtteværktøjer i form af programmer til oplæsning og ordforslag i alle fag. Er der brug for speciallegetøj og handicaphjælpemidler til eleverne med bl.a. kontakter eller andet udstyr til styring af computere, bliver det anskaffet. Derudover integreres IT i den daglige undervisning med Digitale læremidler på nettet, undervisningsprogrammer og programmer til specialundervisning.

Kløver-skolen har abonnement med Miroværkstedes Elevaftale, således at eleverne kan bruge Mikroværkstedets programmer med bl.a. med oplæsningsprogrammet CD-ord hjemme på deres egen computer/ipads/tablets. Programmerne kan hentes på www.tjektasken.nu.

På Kløver-Skolen er der trådløst net, som alle kan bruge, men det kræver et login som man får af skolen. Det betyder at man kan bruge sin egen bærbare pc, Ipad, tablet mv. på skolen.

Der er computere og SMART-board interaktiv tavle i alle klasselokaler, og i alle faglokaler er der SMART-board interaktiv tavle. Der er et antal bærbare computere til udlån som kan bruges af elever og personale på skolen.

Derudover har skolen forskellige interaktive udstyr som Vidensbrønd, SMART-tables og Lighthouse som er med til at understøtte elevernes læring.

Eleverne kan tage deres egen bærbare pc, tablet eller Ipad med og logge sig på skolens trådløse netværk.