Projekter på skolen.

Projektet Flygtningeindsamling:

Kløver-Skolen har i efteråret 2015 samlet ind til syriske flygtninge. Modtagecenteret i Haderslev modtog børnetøj og legetøj. Der er lavet en video om det.

Video fra Projektet (5.36 min.)

Projektet Fitlight:

Kløver-Skolens 6A og 10A deltager i skoleåret 2015-16 i projekt Fitlight. Det er en del af et forskningsprogram for velfærdsteknologi og rehabilitering, 2015-16, som UC Syd er i gang med omkring elever med bl.a. autisme.

I januar, februar og marts måned skal 8 elever hver dag gennemgå et program på 20 minutter, der skal styrke deres koncentration, motorik og deres sociale færdigheder.

Den 24.november blev der afholdt workshop om projektet Fitlight med de deltagere der er tilknyttet projektet. Der er lavet en video med klip fra workshoppet.

Video fra Projektet (1.32 min.)

Mere om projektet senere.

Projektet Interreg:

Kløver-Skolens 6A og 7A har i 2014-15 deltaget i grænseoverskridene projekt Interreg Sund mad og Bevægelse med deltagere fra 18 skoler i Danmark og Tyskland. Projektet sluttede med en kongres i Flensborg med deltagere fra alle skoler. Se omtale i artikel.

Se også hvad de lærerstuderende fik ud af det i  flg. link.

Billeder fra Projektet (2.03 min.)

Video fra Projektet (2.22 min.)

Projektet Skoleliv i en klasse på Kløver-Skolen i september måned 2014:

Kløver-Skolens klasse 4B blev filmet og fotograferet i løbet af en måned. Der er små sekvenser fra undervisningen i samtlige fag på 5. klassetrin.

Video fra Projektet (8.45 min.)